ילדים שלי נמשכים לכל מה שנראה יפה וצבעוני.
וזאת הדרך שלי לגרום להם לאכול תפוז כמה שיותר שלם (כולל הלבן שמסביב, בו נמצא רוב ויטמין סי אשר בתפוז), כך אני גם מכניסה לתזונתם את אומגה שלוש וגם ירוקים שיש עכשיו בשפע בכל צמחיית בר.
ההכנה די פשוטה. לקלף תפוזים כמה שפחות, לחתוך ולבלנדר. להכין ספל עם הירוקים.
להעביר את השייק לתוך ספל. להוסיף זרעי צ'ייה ולתת להם זמן קצת לספוג ולהתנפח.
וזה ממש מעדן, תהנו!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה